Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رقابت بیش از ۵۱۰ هزار داوطلب آزمون سراسری سال ۹۹ برای کسب صندلی رشته‌های علوم انسانی و فنی داشگا‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور از ساعت ۸ صبح امروز پنج شنبه ۳۰ مرداد ماه در ۷۷۷ حوزه امتحانی آغاز شد. تاریخ انتشار: 09:29 - 30 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۸۶۰۱

خبرگزاری میزان - فرایند چهار روزه برگزاری آزمون سراسری سال ۹۹، ساعت ۸ صبح روز گذشته با رقابت بیش از ۱۱۳ هزار داوطلب گروه آزمایشی هنر در بیش از ۷۷۷ حوزه امتحانی و تحت تدابیر ویژه بهداشتی آغاز شد، از ۱۱۳ هزار داوطلب گروه آزمایشی هنر حدود ۱۰۲ هزار داوطلب (بیش از ۹۰ درصد شرکت کنندگان) کارت ورود به جلسه خود را دریافت کرده بودند و به این ترتیب میزان مشارکت در این گروه آزمایشی دقیقا همانند سال گذشته اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه روند برگزاری کنگور سال ۹۹، دومین روز برگزاری این آزمون بزرگز از ساعت ۸ صبح امروز پنج شنبه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۵۱۰ هزار برای کسب صندلی‌های علوم انسانی و فنی ریاضی دانشگاه‌ها آغاز شد و فردا جمعه ۳۱ مرداد نیز ۵۹۴ هزار داوطلب در گروه آزمایشی تجربی رقابت خواهند کرد و در نهایت آزمون گروه آزمایشی زبان در روز شنبه با شرکت بیش از ۱۷۴ هزار داوطلب برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: نظر یک روانپزشک درباره برگزاری کنکور

کل ظرفیت پذیرش داوطلبان اعم از دانشگاه‌های دولتی، آزاد و سایر زیرنظام‌های آموزش عالی یک میلیون و ۹۲ هزار نفر ظرفیت است که ۹۱۲ هزار نفر آن برای پذیرش از طریق سوابق تحصیلی در نظر گرفته شده و داوطلبان آن احتیاج به شرکت در کنکور ندارند. به این ترتیب که ۲۰ درصد این ظرفیت‌ها برای دوره‌های روزانه دانشجو پذیرش می‌کنند و مابقی آن نیز در نوبت دوم بدون آزمون دانشجو پذیرش خواهند کرد.

در نهایت حدودا ۱۵۴ هزار نفر ظرفیت برای رشته‌های با آزمون در دانشگاه‌ها اختصاص یافته و کنکور چهار روزه امسال برای کسب رتبه این تعداد از داوطلبان رشته‌های با آزمون برگزار می‌شود.

نتایج اولیه کنکور ۹۹ هفته اول مهرماه اعلام خواهد شد و زمان انتخاب رشته داوطلبان نیز در همان هفته خواهد بود. نتایج نهایی نیز دیرتر از هفته اول آبان اعلام نمی‌شود و در صورت فشرده کردن فرایند‌های بررسی و اعلا نتایج از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، شاید نتایج اولیه زودتر از موعد تعیین شده نیز اعلام شود.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، در فاصله دو هفته مانده به برگزاری آزمون ۴۸ سالن ورزشی و ۱۰ مصلی در مناطق مختلف کشور به فضای برگزاری آزمون افزوده شد و با این حساب، کل فضای برگزاری کنکور که در سال گذشته دو میلیون و صد هزار متر مربع بود، امسال به ۵ میلیون متر مربع افزایش یافت؛ فاصله صندلی‌ها نیز حداقل یک متر و ۸۰ سانتی‌متر تعیین شده که در برخی مناطق به دو متر هم می‌رسد.

همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا و تبعات آن برای مردم جامعه و به تبع آن نظام آموزش عالی، دستورالعمل‌های بهداشتی با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای اجرا به دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی مجری آزمون‌های سراسری ابلاغ شده و بر این اساس نظارت بر اجرای موارد بهداشتی با دقت نظر بیشتری توسط سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت می‌پذیرد و لازم است داوطلبان نیز با همکاری و رعایت بهداشت فردی، حفظ فاصله فیزیکی و زدن ماسک، سازمان سنجش را در برگزاری مطلوب آزمون‌ها یاری کنند.

در برگزاری آزمون امسال و به دلیل شیوع کرونا، نهاد‌های نظامی نظیر سپاه، ارتش، بسیج، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و برخی نهاد‌های دیگر با دست اندرکاران برگزاری این آزمون مهم همکاری خواهند کرد. به این ترتیب که ارتش و سپاه با سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص اجرای پروتکل‌های بهداشتی داوطلبان کنکور در روز‌های برگزاری آزمون همکاری خواهد کرد و بسیج نیز حوزه در تکریم خانواده‌ها بیرون حوزه‌های امتحانی فعالیت می‌کند.

عوامل اجرایی و حفاظتی نیز در جهت حفظ صحت و سلامتی داوطلبان آزمون همکاری خواهند داشت ودر این راستا تعداد عوامل اجرایی برگزاری آزمونها، نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش داشته است. به نحوی که به جز بسیج و ناظران وزارت بهداشت، ۱۷۵ هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی در برگزاری کنکور سراسری مشارکت می‌کنند که این تعداد در سال ۹۸ بالغ بر ۷۰۰۰ نفر بود.

براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، تعداد داوطلبان کنکور ۹۹ در مقایسه با سال ۹۸، ۲۷۱ هزار و ۱۳ نفر بیشتر است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کنکور کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور برگزاری آزمون گروه آزمایشی رقابت بیش هزار داوطلب دانشگاه ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۸۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی  زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در نتایج آزمون سراسری را اتفاقی خوب و یکی از راه‌های تحول در نظام آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: سال‌های سال در این راستا تلاش شده ولی ارزشیابی بر مبنای مهارت‌های تست‌زنی و تکنیک قرار گرفته و باعث شده بود برنامه درسی محجور بماند و کلاس درس فراموش شود.

زارعی با اشاره به تاکیدات ریاست جمهوری به افزایش کیفیت آموزشی و اهتمام ویژه دولت نسبت به دستگاه تعلیم و تربیت گفت: ارتقای کیفیت و تقویت مدارس دولتی تکلیف ریاست جمهوری است.

وی در ادامه رویکرد تشویق دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌ها را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی با توجه به ظرفیت‌های صنعتی موجود در این استان می‌تواند در جذب دانش‌آموزان برای تحصیل در هنرستان‌های جوار صنعت موفق عمل کند.

وی گفت:هنرستان‌ها پایه‌ریز اشتغال آینده استان‌ها به شمار می‌آیند و هویت هنرجو برای شغل آینده‌اش با تحصیل در هنرستان ترسیم می‌شود.

 رحمتی استاندار آذربایجان شرقی نیز در ادامه ضمن تبریک هفته معلم با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم به منظور اخذ نتایج رضایت‌بخش در کنکور نسبت به سال‌های گذشته گفت: باید ترتیبی اتخاذ شود تا در جایگاه بهتری از جایگاه کنونی قرار بگیریم و نیازمند برنامه‌ریزی بهتر و تحلیل دقیق آسیب‌شناسانه در این زمینه هستیم.

وی هنرستان‌های جوار صنعت را ظرفیتی بزرگ برای این استان عنوان کرد و گفت: استان ما با بیش از ۵۰۰۰ کارگاه فعال می‌تواند در ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت و جذب دانش آموزان به این هنرستان‌ها نقش موثری را ایفا کند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تعدد انتظارات از دستگاه تعلیم و تربیت است اظهار کرد: باید ارتقای نظام آموزش و پرورش را از دستگاه تعلیم و‌ تربیت طلب کنیم. نظام اداری ، شورا‌ها و فرمانداران باید در حل مشکلات سخت افزاری به آموزش و پرورش کمک کنند مشکلات نرم‌افزاری نیز با عنایت ویژه دولت برطرف می‌شود.

وی گفت:خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در این دولت مانند رتبه‌بندی انجام شده است و امیدواریم در کنار هم و با هم افزایی شاهد تحول در نظام آموزشی باشیم.

سعادتی مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت همکاری و همراهی سایر دستگاه‌ها در برگزاری آزمون‌های نهایی اظهارکرد: مسئولان شهرستانی و استانی باید در کنار آموزش و پرورش باشند و این یک تکلیف ملی است.

وی ادامه داد: آزمون نهایی خرداد ماه اتفاقی بسیار حساس و ملی بوده و نقش بسیار مهمی در سرنوشت دانش‌آموزان دارد مسئولان وزارتی، شهرستانی و استانی امروز باید پای کار باشند.

وی با ارائه آماری از تعداد شرکت کنندگان در آزمون‌های نهایی طی امسال گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۰۹۸۶۳ نفر در آزمون سال ۱۴۰۳ شرکت کنند.

وی گفت:فراگیران آزمون امسال بیش از دو و نیم برابر شده است و ۲۴۲ حوزه اجرای آزمون و ۲۴حوزه تصحیح پیش‌بینی شده و امسال ۷۷ ماده درسی شامل دروس عمومی و تخصصی مشمول آزمون نهایی هستند.

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود